Search
Close this search box.

OPERIRALI PO LABINU | Dva kradljivca krali gorivo na gradilištima i po dvorištima

Labinska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio šest kaznenih djela krađe i jednu tešku krađu, od čega je pet krađa počinio s 40-godišnjakom.

Mlađeg muškarca se sumnjiči da je u noći 31. siječnja na 1. veljače na gradilištu u Pulskoj ulici u Labinu provalio u radni stroj, iz kojeg je otuđio 90 litara goriva na štetu pravne osobe iz Pule. Prethodno je  u noći s 21. na 22. siječnja iz dvorišta zgrade u Ulici Vilete otuđio spremnik s ukupno 100 litara goriva na štetu 64-godišnjaka.

Također ga se sumnjiči da je u razdoblju od 10. do 30. siječnja, zajedno sa 40-godišnjakom, u dva navrata u Vinežu iz radnih strojeva i teretnih vozila otuđio oko 800 litara goriva na štetu dvije pravne osobe iz okolice Labina.

Potom su u Rudarskoj i Pulskoj ulici te u Štrmcu iz teretnih vozila otuđili oko 700 litara goriva na štetu tri pravne osobe iz Labina  i okolice Raše. Počinjenim kaznenim djelima oštetili su vlasnike za preko 2.500 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još