Search
Close this search box.

Poznati detalji stravičnog zločina na Barbanštini iz 2022. – omogućio mu trošenje droga, a potom mu nije pružio potrebnu pomoć

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela omogućavanje trošenja droga i nepružanje pomoći.

Naime, nakon što je 29. prosinca 2022. godine na šumskom području kod naselja Glavani pronađen mrtav muškarac, utvrđeno je kako se radi o 26-godišnjaku. Na njegovom tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja te je tijelo prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjentištvu podnosi kaznena prijava

Budući da je utvrđeno kako je muškarac preminuo uslijed konzumacije droge, policijski službenici nastavili su provoditi kriminalističko istraživanje te su utvrdili kako je 35-godišnjak u svom automobilu dao na korištenje drogu 26-godišnjaku dok su se vozili iz Labina prema Puli.

Kada je primijetio da 26-godišnjak ne daje znakove života, osumnjičeni ga je ostavio kod mjesta Glavani umjesto da mu pokuša pružiti pomoć ili odveze do najbliže zdravstvene ustanove.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još