GENERALNO SPONZORSTVO | Alea Nekretnine i treću godinu zaredom uz naš portal!

Jučer je u uredima Alea Nekretnine potpisan novi, treći u nizu, ugovor o generalnom sponzorstvu te tvrtke s agencijom Kova PR koja je vlasnik medija Labinska Komuna. To je danas medij kojeg prati više od 212 tisuća različitih posjetitelja, a doseže brojku milijun i pol otvorenih članaka. Podsjetimo, web news portal Labinska Komuna pokrenut je 04. veljače 2019. godine.

Alea Nekretnine su od samih početaka portala Labinska Komuna s njima, a tako će biti i tijekom 2022. godine: „Očito je da nam se eventualni početni rizik isplatio. Uložili smo u ovaj projekt i prije nego je postao ovo što je danas. Elvis i njegova ekipa rade naporan posao, a brojke koje imaju govore o tome kako vjerojatno rade i kvalitetno. S naše strane, dosad nije bilo zamjerki, a sigurno je da želimo i dalje naš brand držati što vidljivijim, i to je važno, uz iskrenost, stručnost i brzinu, koje su najvažnije karakteristike u našem poslu“, rekla je na potpisivanju Silvija Rejec Martinčić.

Alea Nekretnine su agencija za nekretnine osnovana 2007. godine, a koja je dosad kroz svoje dugogodišnje poslovanje posredovala u više od 1050 nekretnina na području Labinštine. I aktualna ponuda im je veoma široka, a priznati brand stekli su bivajući na raspolaganju klijentima pri kupnji i prodaji stanova, kuća, zemljišta i poslovnih prostora.

Osnivač i glavni urednik portala Labinska Komuna te vlasnik agencije Kova PR Elvis Uravić rekao je: „Ponekad u životu stvari cijenimo tek kad ih više nemamo. Mi bez partnerstva s Alea Nekretninama još nismo morali, ali zaista smo svi skupa dobro svjesni koliko nam znače. Rekao sam lani, mogu samo ponoviti, svakom mediju želim ovakvog generalnog sponzora. Gotovo desetogodišnje iskustvo u medijima naučilo me koliko je teško pronaći, a kamoli zadržati poslovne subjekte koji ulažu u marketing, ali i potiču lokalno gospodarstvo. Zbog toga, ne mogu se dovoljno zahvaliti na svemu dosad, ali mogu obećati da će Labinska Komuna i u 2022. pokušati rasti kao i dosad. U proteklih godinu dana posjete su narasle 16%, što je u ovakvim vremenima vrijedan uspjeh koji bez Alea Nekretnina ne bi mogli ostvariti“, dovršio je Uravić.

Naravno, visina iznosa je poslovna tajna, a Alea Nekretnine će ostati generalni sponzor portala najmanje do kraja 2022. godine. U narednih godinu dana ćemo Vam otkriti i nekakve novosti, ubrzo ćete saznati i što će se sve naći u ALEA Kutku, a sve u suradnji s našim generalnim sponzorom!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još