Search
Close this search box.

Osnovnoškolci PŠ Sv. Katarina posjetili svoje „susjede“

Dio zgrade Područne škole u Svetoj Katarini je početkom 2024. godine postao svojevrsni poduzetnički „inkubator“ Općine Pićan, odnosno, ondje su svoje urede preselili dva gospodarska subjekta s područja općine.

U toj zgradi sada urede imaju obrt za posredovanje u prometu nekretnina Copus vlasnice Tine Širol te obrt za promidžbu i oglašavanje Kova PR vlasnika Elvisa Uravića. U dogovoru s učiteljicama Samantom i Tatjanom, ugostili su prošlog četvrtka osnovnoškolce s kojima dijele zgradu.

Uz odlično raspoloženje znatiželjnih mališana, Tina im je u prekrasnom ambijentu ureda koji je ovlašteni zastupnik Dux nekretnina objasnila posebnosti posla posredovanja nekretninama te odgovorila na mnoštvo pitanja učenika, a nakon uživanja u kolačima i ostalim slastica, preselili su u ured Kova PR-a.

Vrlo su brzo tu ugledali kamere i mali „studio“ koji je ubrzo postao još zanimljiviji pa su uz voditelja dvojica najodvažnijih snimili i trominutni „podcast“ što je također jedan od projekata te agencije. Obzirom da su se pitanja samo nizala, svi su se zajedno dogovorili kako je ovo tek prvi od mnogih ovakvih „susreta“ poduzetnika i školaraca.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još