SVE NAJBOLJE VAM ŽELI LK | Alea Nekretnine, naš generalni partner, danas slavi 15. rođendan!

Naš generalni sponzor portala, Alea Nekretnine, danas slavi 15. rođendan tvrtke!

Ta agencija za nekretnine uspješno posluje od 2007. godine, a smještena je u samom centru Labina, na adresi Zelenice 36, gdje danas ugošćuje poslovne partnere u proslavi 15. rođendana!

Agencija Alea nekretnine posreduje u prometu nekretninama najviše na području Istočne Istre (Labin-Rabac). U ponudi imaju velik broj nekretnina svrstanih u nekoliko kategorija: stanovi/apartmani, kuće, građevinska i poljoprivredna zemljišta te poslovni prostori.

„Zahvaljujući dugogodišnjim profesionalnim radom i visokokvalitetnom uslugom prepoznati smo kao siguran partner u procesu kupoprodaje nekretnina. ALEA nekretnine zapošljava visoko obrazovane stručnjake koji će Vas posavjetovati u svim administrativno-tehničkim obvezama pri kupnji nekretnine i osigurati Vam kupnju nekretnine bez stresa! Svoje klijente pratimo od prezentacije nekretnina, pa sve do trenutka primopredaje novom vlasniku, a najveći naglasak stavljamo na sigurnost i zadovoljstvo svih strana uključenih u realizaciju kupoprodaje“, kažu dobro raspoloženi vlasnici Silvija i Masimo Martinčić, koji rade većinu poslova, uz agenticu Patriciju.

aktualna ponuda im je veoma široka, a priznati brand stekli su bivajući na raspolaganju klijentima pri kupnji i prodaji stanova, kuća, zemljišta i poslovnih prostora.

Neizmjerno smo kao portal zahvalni što surađujemo s takvim ljudima. Hvala na svemu i sretan Vam rođendan!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još