U ČAST NAJVEĆEM | Radio Labin predstavlja – “Tjedan Olivera Dragojevića”

Sutra, 7. prosinca, je dan kad je prije 74. godine u Splitu rođen Najveći – Oliver Dragojević. Preminuo je 29. srpnja 2018. godine, a povodom rođendana Radio Labin realizira sjajnu ideju!

„Drage slušateljice i slušatelji, sa zadovoljstvom vam predstavljamo Tjedan Olivera Dragojevića na Radio Labinu! Oliver je rođen 7. prosinca 1947. u Splitu, a u istom gradu preminuo je 29. srpnja 2018. godine.

U Tjednu Olivera Dragojevića oživit ćemo sjećanje na jednog od naših najvećih glazbenika kroz različite programske sadržaje. Svaki dan bit će posvećen jednom njegovom hitu, a naši voditelji podsjetit će vas na mnoge zanimljivosti iz njegove karijere. U utorak, u specijalnom izdanju emisije Kulturmozaik u 12:30 gostovat će Oliverovi bliski suradnici, Klaudio Knapić i Bruno Krajcar.

Istoga dana u 20:00 sati emitirat ćemo snimku s koncerta Oliver u Areni. Srijeda popodne je rezervirana za svirku uživo u našem studiju uz Silviju Rejec Martinčić. U četvrtak i petak imate priliku osvojiti vrijedne nagrade – dijelimo vam Oliverove CD-ove, vinilne ploče te knjigu “Oliver: Trag u beskraju”. U petak vas pozivamo da nam se, nakon lokalnih vijesti u 14:00, pridužite u Gardelinu i u eteru podijelite vaša osobna sjećanja na Oliverove pjesme – možda ste se uz njih zaljubljivali, rastajali, feštali…

Šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija… Pridružite nam se u obilježavanju Tjedna Olivera Dragojevića na Radio Labinu!“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još