Search
Close this search box.

Festival čokolade u Opatiji od 10. do 12. studenog!

Opatija će ovog vikenda, od 10. do 12. studenoga privući sve obožavatelje čokolade. U 17. izdanju Festivala čokolade, posjetitelji će moći isprobati najfinije čokoladne poslastice vodećih domaćih i stranih čokolatijera i slastičara.

Osim čokolade organiziraju se glazbeni gastronomski, zabavni i kulturni događaji za sve generacije u sklopu Festivala.

Tijekom studenoga, hotele Palace Bellevue, Imperial, Ambasador, Admiral i Istra obilježit će upravo čokolada. Kreativne kombinacije jela i pića s čokoladnim notama nudit će se u restoranima i barovima tijekom cijelog mjeseca, a tijekom najslađeg vikenda program će upotpuniti glazbeni nastupi vrhunskih izvođača i bendova, radionice i izložba.

Goste u kavani Café Strauss očekuje burger Burg O’Choco, aromatizirane tople čokolade sa sljezovim kolačićima, Chocolatini i Choco Martini te čokoladni Brownie sa čipsom od kokosa i choco granola s kikiriki maslacem.

Osim gastronomske ponude, u Café Strauss od petka do nedjelje održavat će se kreativne čoko radionice za djecu na kojima će se mališani zabaviti uz slatko modeliranje i izradu čokoladnog ježića s marunima te izraditi svoju veselu lizalicu iz Tvornice čokolade. Radionice će voditi opatijska umjetnica Klara Rabenseifner Miljević.

Okupljene će dočekati i iznenađenje, ekskluzivna izložba u suradnji Liburnia Hotels Camp & Villas i Muzeja grada Rijeke o prvoj tvornici čokolade i kakaa u Hrvatskoj.

U kavani Café Imperial ljubitelji čokolade moći će uživati u neodoljivim čoko kombinacijama. U ponudi su choco tacosi, choco tagliatelle s raguom od šumskog voća i badema, choco burito, Choco Martini, a za desert choco cheesecake i aromatizirana topla čokolada.

Za savršen vikend u Opatiji, u hotelima Ambasador i Palace Bellevue u ponudi je i čokoladni wellness & spa.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još