Search
Close this search box.

Rusija rutinski i očekivano preko Hrvatske, rani crveni karton uništio neizvjesnost

Nažalost, utakmica Rusije i Hrvatske na Futsal EURU danas je, figurativno govoreći, okončana već u 61. sekundi. Naime, tada su suci isključili Vedran Matoševića zbog jednog prekršaja, dojam je apsolutno preoštro, a kada su Hrvati ostali s trojicom u polju, Rusi su to odmah iskoristili.

Antoshkin je topovski pogodio s deset metara, nakon što su se minutu i 20 sekundi Hrvati odlično i odlučno branili. Novi pogodak vidi se u 12. minuti kada pivot Paulinho sjajno okreće svog čuvara i zabija za 2:0.

Imali su i izabranici Marinka Mavrovića poneki opasan udarac, ali sve je to palo u vodu u posljednjoj minuti prvog dijela kad Chishkala lukavo prebacuje Luketina u situaciji „1 na 1“ i tu je bio kraj svim nadanjima reprezentacije Hrvatske.

U drugom dijelu Rusi su potvrdili titulu jednog od favorita prvenstva te su preko Antoshkina stigli do, pokazat će se, konačnih 4:0. Na kraju, apsolutno zaslužena pobjeda sjajnih Rusa, a Hrvati prolaz u četvrtfinale traže preko Slovačke.

FUTSAL EURO – AMSTERDAM – GRUPA C – 2. KOLO

HRVATSKA – RUSIJA 0:4 (0:3)

Strijelci: 0:1 Antoshkin 3′, 0:2 Paulinho 12′, 0:3 Chishkala 20′, 0:4 Antoshkin 24′

HRVATSKA: Luketin, Matošević, Jelovčić, Marinović, Novak, Kanjuh, Đuraš, Suton J., Jurlina, Postružin, Čekol, Horvat, Sekulić, Primić

Trener: Marinko Mavrović

RUSIJA: Putilov, Antoshkin, Robinho, Chishkala, Davydov, Milovanov, Abramov, Niyazov, Abramovich, Sokolov, Afanasyev, Paulinho, Nando, Zamtaradze

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još