Danas je s radom počeo novi web portal Pazinštine – Kampanja!

S današnjim danom, 01. svibnja 2022. godine, s radom je počeo portal Kampanja. Taj bi medij u 2022. trebao postati web portal koji za cilj ima očuvanje vrijednosti i običaja istarskih ljudi pritom informirajući stanovnike tog geografski velikog područja ažurno, objektivno i svrsishodno.

Kampanja će se fokusirati na informiranje građana o novitetima na njihovom užem području, s naglaskom na unikatne tekstove koji se baziraju na informativne potrebe građana, kako u ruralnim sredinama Pazinštine, tako i građanima Pazina.

Dio kojemu će se posvetiti ozbiljan dio ljudskih i ostalih sredstava su foto reportaže, otkrivanje dijelova Istre kojima je to potrebno, kao i poticanje gospodarstva. Kampanja se referira na područje Grada Pazina i općina: Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi i Tinjan.

Današnji dan otvorenja je uz poveći broj objavljenih vijesti obilježio i veliki intervju s gradonačelnicom Pazina Suzanom Jašić te uvodnom kolumnom glavnog urednika novog portala Kampanja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još