ZLATNI STUDIO: Radio Istra ponovno nominirana za najbolju radijsku postaju, a Mario Lipovšek Battifiaca za najbolji radijski glas!

Pazinski portal Kampanja objavio je danas kako su njihovi “medijski susjedi” – Radio Istra, ponovno nominirani za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj. “I da nije „naš“ pazinski, rekli bismo da je Radio Istra jedna od najkvalitetnijih radio stanica u Hrvatskoj. No, mi smo subjektivni, pa je super kad nas na to podsjete i iz ostatka države. Naime, u tijeku je novi izbor za Zlatni studio, najveću medijsku nagradu u Hrvatskoj”, piše Kampanja.

Ne treba nikoga čuditi, naravno, Radio Istra je ponovno nominirana među pet najboljih radijskih postaja u državi! Uz njih, tu su još Alfa BBR (Bjelovarsko-bilogorski radio), Otvoreni radio, Radio Dalmacija i Radio Rijeka.

No, za nagradu se natječe još jedan član redakcije. U kategoriji najbolji radijski glas nominiran je, tko drugi nego, Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre. Uz njega, nominirani su još i Daniel Bilić (Yammat), Iva Pavletić Crnić (Radio Rijeka), Petra Kapor Radman (Radio Dalmacija) i Dario Maradin (Otvoreni).

Za pazinsku Radio Istru i njihovog Marija možete glasati na ovom LINKU.

NAJBOLJA RADIJSKA POSTAJA | Radio Istra ponovno nominirana za Zlatni studio, a Mario Lipovšek Battifiaca za najbolji radijski glas!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još