Labinska Komuna i ove godine donira 20% svih dogovorenih suradnji do 07. prosinca dvjema labinskim udrugama

Portal Labinska Komuna lani je tijekom studenog i prosinca u djelo sprovela blagdansku marketinško-humanitarnu akciju koja je za cilj imala pozitivnom energijom „otjerati“ sve loše što nam se dogodilo u tekućoj godini.

Naime, kako periodično šaljemo marketinške ponude gospodarskim subjektima s Labinštine želeći se marketingom “pokriti” koliko nam je krevet dug, tako smo napravili i u studenom, ali smo pritom donijeli jednu odluku da svemu dodamo humanitarni predznak.

Donesena je odluka da od svih dogovorenih marketinških suradnji do 07. prosinca, 20% profita doniramo dvjema udrugama s područja Grada Labina. Odlučili smo kako će te udruge biti Crveni križ Labin i Udruga za zaštitu životinja Fenix iz Labina.

Iako sigurno to neće biti basnoslovni iznosi, sigurni smo da će navedene udruge dobro iskoristiti svaku “lipu” te radimo sve kako bi ovo postala tradicionalna praksa. Ovim ćemo putem naglasiti kako su se već javile četiri tvrtke (Pizzeria Pineta Labin, La Tienda, Autoservis Boyski, Vina Baćac) koje su stale iza ovog projekta u kojem svaka od navedenih strana ima jasan motiv, a svi zajedno ćemo se ovog prosinca malo ljepše osjećati u konačnici pomagajući potrebitima.

Također, za svaki “share” na društvenoj mreži Facebook ove vijesti, iznosu namijenjenom navedenim udrugama, dodajemo kunu kao zahvalu za širenje pozitivne energije. Ovih dana nam toga zaista treba!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još