Search
Close this search box.

COALTOWN BEATS: Labinski Šoht prvi put postaje plesni podij za ljubitelje elektronske glazbe

FOTO: Deni Peršić

Seriously Twisted ekipa priprema veliki završni open – air party za kraj ljetne sezone. Glavni plesni podij biti će prostor Pijacala smješten tik do  jednog od najljepših spomenika bogate rudarske prošlosti i simbola Labina. 32,50 metara visoki čelični toranj, labinski šoht ove će subote postati najljepša kulisa za rudarsku plesnu ekspediciju.

Ekskluzivan gost ovoga puta je DJ Gescu koji u rudarski grad donosi moderne zvukove elektronske glazbe. Jedan od najpoznatijih rumunjskih DJ-a, DJ Gescu je must listen artist za sve ljubitelje minimal i rominimal zvuka.

Kombinirajući uglađene vještine miksanja sa smirenim i samouvjerenim držanjem, Gescu je dokazao svoju svestranost kao DJ. Uz GESCU nastupa i predvodnik Deep’n’delicious ekipe BRONSKI te domaćini MARIN BIOCIC, TINO DOBRIC, MATE i BTBC.

Da atmosfera na Pjacalu bude na vrhuncu priprema se i visoko kvalitetna audio-vizualna produkcija.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po cijeni od devet Eura putem sustava Entrio.hr ili na dan eventa na samom ulazu po cijeni od 13 eura. Party starta u 22 sata, a plesat će se do četiri sata iza ponoći.

Spoj rudarske baštine i elektronske glazbe idealna su kombinacija za najbolji zaključak ljetne party sezone.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još