Na Radio Labinu kreće emisija “Retromania by Alea nekretnine”, a ime urednika i voditelja poznajemo iz sportskog svijeta!

Danas je na društvenim mrežama predstavljena nova emisija na Radio Labinu! Retromania by Alea nekretnine emitirati će se četvrtkom od 18 do 19 sati, a u reprizi petkom od oko 22 sata. Posebno je zanimljiv i ime koje će biti ‘stup’ ove emisije.

Naime, inače poznat u sportskom svijetu, glavni tajnik Sportske zajednice Grada Labina Siniša Verbanac će biti i urednik i voditelj, a sama emisija će se baviti reprodukcijom glazbe iz 20. stoljeća, pretežno iz 80-tih i 90-tih (vrijeme kazeta i vinila), s tim da će svaka emisija imati posebnu temu koja će ju obilježiti kroz čitavih sat vremena.

Primjeri tema:

– ’80-te (ili ’90-te, ili samo jedna godina sa najboljim hitovima iz npr. 1987.)

– Rock (ili pop, reggae, hip-hop, disco, italian, latino, grunge)

– pojedini izvođač ili bend (Queen, George Michael, David Bowie, Prince, Guns ‘n’ roses, pa i domaći i ex-yu izvođači kao Oliver, Parni Valjak, Bajaga)

– Slow music

– Club music

– počeci house-a

– Girl power (ženski izvođači)

– Duets (glazbene suradnje)

– Original vs remake

– želje slušatelja

– Guest (razni gosti iz javnog života, bivši DJ-i, glazbenici) koji će predstaviti svoju listu tj. svoj glazbeni ukus iz tog razdoblja.

– itd…

Cilj emisije je da se generacije rođene u 60-ima, 70-ima i 80-ima prisjete zlatnog razdoblja glazbe i svojeg djetinjstva i izlazaka, a i da ove mlađe generacije nešto nauče.  Pokrovitelj emisije je ALEA nekretnine, slušajte ih već od ovog četvrtka, a i svakog narednog naravno, od 18 do 19 sati, te u reprizi petkom navečer na valovima Radio Labina!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još