Search
Close this search box.

VIDEO | Alen Vitasović pjesmom “Tone Livi” odao počast legendarnom ocu

Istarska glazbena legenda Alen Vitasović s producentom Marcom Grabberom i skladateljem Ivanom Arnoldom u suradnji s diskografskom kućom Dancing Bear objavljuje “Tone Livi”, peti singl s njegovog dugoočekivanog novog albuma “Fenix” kojeg objavljuje ove godine.

“Tone Livi” nova je pjesma omiljenog hrvatskog glazbenika koju posvećuje svom porijeklu te svom nasljeđu. Snimana je u njegovom rodnom mjestu Orbanići, a u pjesmi sudjeluju tri generacije obitelji Vitasović – otac Tone, brat Vili, sin Ivan te sama legenda, Alen Vitasović.

“Pjesmu “Tone Livi” posvetio sam svom ocu koji me postavio na noge, odgojio, prenio glazbeni talent, omogućio mi da budem to što jesam i bio cijeli zivot uz mene. Mislim da je barem to zaslužio“, o novom singlu izjavio je Alen Vitasović te dodao:

“I svi smo tvrdi livoruki – i mama Željka je livoruka. Ponosan sam što smo se okupili otac, sinovi i unuk i to realizirali.” Poznati istarski pjevač ne skriva zahvalnost i divljenje prema svom ocu u novoj zabavnoj i laganoj pjesmi nabijenoj emocijama.

On dočarava veličinu i značaj kojeg mu otac Tone predstavlja u životu što se vidi i kroz tekst same pjesme: “Kao Hendrix na gitari, moj stari se ne kvari”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još