Kino Labin predstavilo siječanjski program – evo što možete pogledati

Kino Labin novu sezonu programa započinje hrvatskim filmom, kandidatom za Oskara redatelja Juraja Lerotića  Sigurno mjesto 19.01. u četvrtak s početkom u 20:20 sati. Ova hrvatska drama osvojila je brojne nagrade u regiji i na međunarodnoj razini, uključujući i nominacije za Zlatni studio 2023., a promociju diljem SAD-a pratilo je mnoštvo filmskih kritičara i stručnjaka. 

U petak 20.01. u 18:00 pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski DC Liga super ljubimaca/DC Superpets koji se po prvi puta prikazuje u #kinolabin. Horor M3GAN koja je čudo umjetne inteligencije, živa lutka programirana da bude djetetov najvjerniji prijatelj, a roditelju najbolji saveznik prikazuje se također u petak, u kasnijem terminu, u 20:20 sati. Dizajnirala ju je sjajna robotičarka Gema tako da M3GAN može slušati, gledati i učiti dok postaje učitelj, prijateljica i zaštitnik djeteta za koje je vezana. Dobna preporuka za gledatelje je minimalno 12 godina.

U subotu 21.01, u 18:00 sati i nedjelju 22.01. u 17:00 sati pogledajte animirani film Medo sa sjevera: Obiteljsko putovanje kojeg kino ponovno prikazuje zbog pojačanog interesa. 

Subotnji večernji termin rezerviran je za dramu Stevena Spielberga The Fablemans/Fablemanovi. U novoj uzbudljivoj filmskoj priči Spielberg donosi intimni pogled u svoje djetinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osjetljive godine mladića koji će otkriti potresnu porodičnu tajnu što će ga potaknuti da uroni u svijet filmova koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima. Film se prikazuje u subotu 21.01. s početkom u 20:20 sati.

Cijene ulaznica i u siječnju za sve projekcije i formate prikazivanja, uključujući 3D prodaju se po promotivnoj cijeni od 30,00 kn/3,98eur. 

Nasmijte se uz Željka Ninčića iz legendarne Audicije

U kino sali u nedjelju 22.01. s početkom u 20.00 sati Pučko otvoreno učilište Labin u vlastitoj produkciji ugošćuje stand up komediju  ERO SA OVOGA SVIJETA ( Marinko Ćutuk & Primi me) By Željko Ninčić.

Ljubitelji Audicije i bosansko-hercegovačkog humora, Ninčića znaju po Davoru Stevanoviću i recitaciji o keruši i 7 malih kučića, zatim po Marinku Ćutuku, iz tzv. Nove Audicije, koji je 4 sata “ćamio ćekajući” i Veseli izbjeglica s njegovim čuvenim „Primi me“. Željko Ninčić sam za sebe kaže da je Ero sa ovoga svijeta, pa se tako zove i predstava. Ovo je po prvi put da Ninčić radi stand up varijantu izvedbe gdje se gledatelji mogu prisjetiti kultnih trenutaka legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija. Nedavno je u Splitu, u Lori, zbog velikog interesa predstava izvedena peti put.

U predstavi se pojavljuju:Marinko Ćutuk, Hercegovac koji govori o svojim utiscima i doživljajima s audicija širom regije, kao i svom odnosu prema današnjim događanjima i ljudima i svim promjenama koje se događaju. Drugi lik, Veseli Bosanac, koji također spominje svoje iskustvo s audicije, ali se najviše osvrće na svoj status izbjeglice, kao i iskustvo iz Kanade, gdje je proveo jedno vrijeme i pravi paralelu između ta dva svijeta.

U predstavi, trajanja od preko 140 minuta, Ninčić je napravio izbor najinteresantnijih trenutka iz svog autorskog rada, obogaćeno s uvijek prisutnim suvremenim događanjima i zapažanjima, ali ovoga puta u stand up varijanti. Upravo ta monološka forma, daje jedan potpuno novi način izražavanja kao i mogućnost drugačije interpretacije, koju mnogi ljubitelji Audicije i humora nisu do sada doživjeli.

Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije početka predstave na lokaciji ili rezervirati na broj telefona 052 852 133 ili e-mail kino-labin@uciliste-labin.hr. Cijena ulaznice je 8 eur (60,27 kn). U prodaji je 300 ulaznica.

Program Kino Labin za siječaj 2023. pronađite na linku. 

Cijene ulaznica i u siječnju za sve projekcije i formate prikazivajna, uključujući 3D prodaju se po promotivnoj cijeni od 30,00 kn/3,98eur. 

Dobrodošli u Kino Labin!Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još