Program Kina Labin u svibnju – evo što vas očekuje!

Nakon travnja s rekordnim brojem prikazivanja u Kinu Labin, a isto tako i brojnošću filmske publike, labinsko se kino približava  kraju ovogodišnje sezone prije proljetno – ljetne pauze.

Ovog vas vikenda u Kinu Labin očekuje SF avantura Doktor Strange u multiverzumu ludila. Priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu dobila je svoj samostalni nastavak. Doktor Strange otključava Multiverzum i pomiče njegove granice dalje nego ikad prije. Putovanjem u nepoznato, uz pomoć mističnih saveznika, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti Multiverzuma kako bi se suprotstavio misterioznom novom protivniku. Film se prikazuje u petak 6.05. i subotu 7.05. u 20.00 sati.

Obavijest za publiku: Film sadrži nekoliko sekvenci s trepćućim svjetlima koja mogu utjecati na one koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

Za djecu i mlade kino je pripremilo animirani film Loši dečki, koji se prikazuje u subotu 6.05. i nedjelju 8.05. u 17.00 sati. Ova akcijska komedija bazirana je na New York Times bestselleru. Riječ je o istoimenoj seriji knjiga Loši momci (Bad Guys) Aarona Blabeya, a režiju potpisuje Pierre Perifel. Perifelu je ovo režijski debi u dugometražnom filmu, a njegovo nam ime zvuči poznato zbog rada na filmu Kung Fu Panda (2008).

Nedjelja u 19.00 sati rezervirana je za hrvatsku dramu Razgovor. Priča se temelji na stvarnom i jedinom susretu između novoizabranog predsjednika Jugoslavije Josipa Broza Tita i poglavara Katoličke crkve u Hrvatskoj, Alojzija Stepinca, koji se dogodio u Zagrebu, 4. lipnja 1945. Obje ličnosti su same po sebi kompleksne i ostavile su neizbrisiv trag na bivšu, komunističku Jugoslaviju kao nitko drugi u njezinoj krvavoj povijesti. Priča se dijelom temelji i na navodnom nedavno otkrivenom transkriptu sastanka. Cijela priča, pravo trajanje, odvija se kao i u stvarnom životu, nešto manje od dva sata dug razgovor između njih dvoje.

Uskoro stiže prava filmska poslastica za sve ljubitelje Zaca Efrona i trilerskog žanra. Potpaljivačica (Firestarter) nova je adaptacija filmskog trilera snimljenog prema romanu Stephena Kinga, a u Kinu Labin prikazuje se petak i subotu 13. i 14.05. u 20.00 sati. Istog vikenda kino još jednom prikazuje Loše dečke za one koji ga propuste ovog vikenda.

U nedjelju 15.05. s početkom u 19.00 sati održat će se humanitarni koncert Diega Zulijanija i gostiju u sklopu humanitarne akcije “POTVRDIMO HUMANOST ZA REU” kojeg provodi Udruga žena Općine Sveta Nedjelja Mendula, nakon čega se u Kinu Labin ponovno vidimo u rujnu u osvježenom izdanju s novim stolicama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još