Skupna izložba polaznika Kreativne akademije Labin otvorena sinoć u Društvu likovnih stvaratelja Pazin

Skupna izložba pod nazivom “Igra boja” polaznika Kreativne akademije Labin otvorena je sinoć u pazinskom Društvu likovnih stvaratelja, na adresi Ul. Franine i Jurine 11.

Nakon kratkog službenog govora koji je započeo u 19:00 h, priređen je mali domjenak te je izložba otvorena za javnost.

Na izložbi su svoje radove izložili Melita Begić, Lucija Bolčić, Maria Elena Candales, Nevija Černjul, Darija Dobrić, Patricio Franković, Nada Luboteni, Zvjezdana Lukšić, Nermina Prizrenović, Eni Tavić, Ljerka Vukelić te Milena Zulijani.

Iako su to umjetnici amateri, posjetitelji su se složili da kvalitetom izloženih radova nimalo ne zaostaju za svojim profesionalnijim kolegama.

Osim toga, u neformalnim razgovorima nakon izložbe čulo se od kolikog su značaja ovakvi prostori za Pazinjane i njihove goste. Naime, osim što se prostor nalazi na frekventnoj lokaciji u gradu te kao takav pruža optimalno mjesto za organizaciju ovakvih događaja, sam prostor nudi smještaj raznim aktivnostima svih dobnih skupina koji ih pohode cijelog tjedna – od radionica najmlađih, pa do starijih zaljubljenika u likovno stvaralaštvo.

Na kraju, možemo se samo složiti da je šteta da Labin nema neki takav multifunkcionalni prostor, jer koliko čujemo, potreba zaista postoji.

Izložba u pazinskom Društvu likovnih stvaratelja za posjet ostaje otvorena do 30. travnja, a dojam jučerašnje atmosfere pogledajte u galeriji.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još