Slap Sopot poprište dijela spota benda Pravila Igre za njihovu pjesmu “Samo ti”

Nakon velike glazbene uspješnice Jedina, koja je „pomela“ hrvatske liste emitiranja, grupa Pravila Igre predstavlja novi obećavajući hit koji nas svojim pozitivnim i vedrim tonovima polako uvodi u pravo ljetno raspoloženje.

Iznova oživljeni Romeo i Julija, glavni protagonisti glazbene priče popularnih autora Mire i Sonje Buljan, predstavljaju nježnu metaforu ove iznimno romantične i tople pjesme. Upravo nježni ljubavni kadrovi dio su novog videospota za spomenutu pjesmu koja je, uz romantične scene, objedinila kadrove nekolicine prelijepih hrvatskih destinacija.

Među ostalima, tu su slap Sopot – jedan od najljepših slapova u Istri koji u svom podnožju tvori prekrasno tirkizno jezerce, a koje neki nazivaju i „skrivenim Balijem u malom“, zatim polje makova u Ivanić Gradu koji je nedavno proslavio Dan grada, kao i bogata priroda iz okolice Zagreba. Uz bajkovite prizore iz prirode, ljubav poput one Romea i Julije dočarali su Ivan Penezić, pjevač Pravila Igre te atraktivna plesačica Anja Bijelić koju mnogi nazivaju dvojnicom super modela Claudie Schiffer.

“Kada su nam naši autori Sonja i Miro Buljan poslali prvu demo verziju pjesme, odmah smo znali da je to naš novi singl za ljeto. Jedna izrazito vedra i pozitivna ljubavna pjesma koja nas je kupila na prvo slušanje. U video spotu smo odlučili prikazati neke od bajkovitih domaćih destinacija koje na najbolji mogući način dočaravaju emociju pjesmu kao i prikazanu ljubavnu priču. Nadamo da ćete uživati gledajući i slušajući, kao što smo i mi uživali stvarajući ga“, izjavili su dečki iz Pravila Igre.

Za ideju spota zaslužni su Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te Dario Lepoglavec, koji je ujedno i glavni redatelj ovog videa. Zahvaljujući njihovoj dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, slušatelji mogu očekivati vrhunski spot koji nastavlja niz posljednjih izuzetno kvalitetnih video uradaka za singlove Pravila Igre.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još