Stand up komičar Marko Dejanović u lipnju dolazi u Park skulptura Dubrova

U subotu 18.6. u amfiteatru Dolac, u Parku skulptura Dubrova održat će se stand-up predstava Marko Dejanovića “Brak, dijete i povremeni seks”.

Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do danas, a bave se uglavnom onim što se autoru u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat će o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom će se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Bit će tu govora i o nekim težim temama, bit će i ponešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…

Ako ste vidjeli Markov prvi solo show #ProstiFaktori, onda za ovaj stand-up se može reći  da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima.

O KOMIČARU:

Rođen 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka.

U stand up komediji sklon je pripovjedačkom i ispovijednom humoru, voli šokirati. Humor smatra oružjem protiv straha i ne priznaje tabu teme.

Više o eventu možete pronaći ovdje, a Markov Youtube channel pronađite ovdje.

Ulaznice možete pronaći u sustavu Entrio do kraja svibnja po 10 kn jeftinijoj cijeni. Ukoliko kartu kupite u lipnju, ona iznosi 60 kn.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još