Ususret Uskrsu otvaranje Narodnog muzeja Labin I bogat program u Kinu Labin

Iz Pučkog otvorenog učilišta obavještavaju svoje posjetitelje da se u srijedu 13. travnja u 10:00 sati otvara Narodni muzej Labin za individualne i grupne posjete stalnom postavu.

U proteklom periodu stručno osoblje Narodnog muzeja i vanjski suradnici vršili su djelomično unutarnje uređenje lapidarija Muzeja u sklopu kojeg vas očekuje novi način prezentacije najznačajnijih arheoloških nalazaka, a izvršeno je i čišćenje te zaštita kamenog grba obitelji Battiala – Lazzarini.

Uz osvježeni vizualni identitet, Narodni muzej Labin dočekuje svoje goste uz novi statement Leave your trace in the history of Labin koji poziva posjetitelje na istraživanje bogate labinske baštine i svojevrsno stapanje s njom.

Narodni muzej otvoren je i tijekom uskršnjih praznika, a sve novosti možete potražiti na službenoj Facebook stranici.

Kino program tijekom uskršnjih praznika obiluje filmovima, a ovog vas četvrtka (14.04.) u 18:00 sati očekuje animirana avantura Petar Zecimir 2 i akcijska avantura Čudesne zvijeri: Dumbledorove tajne u petak i subotu u 20:00 sati.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM? Slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, i studio Warner Bros pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka. Vrijeme je za povratak u magiju!

Na traženje brojnih fanova filma The Batman koji diljem Hrvatske obara sve rekorde gledanosti, kino je odlučilo održati i peto prikazivanje filma u Kinu Labin i to 21.04. u 20:00 sati.

Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije.

Podsjećaju i da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi.

Redovna cijena ulaznice je inače 25,00 kuna.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još