Alfa Albona organizira interaktivnu šetnju povodom Dana planeta Zemlje

Povodom Dana planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja, Alfa Albona organizira interaktivnu šetnju.

Šetnja će se, zbog nepogodnih vremenskih prilika narednih dana, održati u četvrtak, 28. travnja 2022. godine, s početkom u 17:00 sati.

Start i cilj bit će na Titovom trgu u starom gradu Labinu. Zatim se stepenicama s trga Svetog Marka spušta u podvinje te se posjećuje Negrijeva špilja.

Nakon toga spaja se na Sentoninu stazu koja vodi natrag na početnu točku, u stari grad. Šetnja će biti interaktivna jer će na nekoliko lokacija biti sakrivena iznenađenja u obliku nagrada do kojih će sudionici dolaziti rješavanjem zagonetki.

Šetnja je namijenjena svim uzrastima, a staza nije jako zahtjevna. Radi bolje pripreme udruga moli sve zainteresirane da se prijave na broj 098/9588269 (Anja) ili u inbox udruge najkasnije do srijede, 27. travnja 2022.

Svim sudionicima preporučuje se da obuku udobnu obuću primjerenu za planinarenje te da ponesu vodu. Šetnju vodi Clarisse Portevin, volonterka Alfa Albone na projektu „Be Mobile!“.

Projekt se provodi u sklopu programa Europskih snaga solidarnosti putem individualnog volontiranja mladih volontera kako bi doprinijeli stvaranju kvalitetnih aktivnosti u lokalnoj zajednici s obzirom na njene potrebe, poticanjem održivog razvoja, socijalne uključivosti i jednakih mogućnosti za sve.

Projekt je financiran od strane Agencije za mobilnost i programe EU kroz program Europskih snaga solidarnosti. Sufinancirano sredstvima Europske unije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još