Brojne aktivnosti u Parku skulptura Dubrova

Početak sunčanijeg vremena nagovijestio je i brojne aktivnosti u Parku skulptura Dubrova. Tako se početkom lipnja održalo nekoliko glazbenih manifestacija koje Umjetnička škola Matko Brajša Rašan organizira već tradicionalno u Parku, točnije amfiteatru Dolac od susreta gitarista, udaraljkaša, puhača pa do daleko poznatog klavirskog maratona koji je ugostio čak 165 učenika, a kao gost nastupao je nagrađivani pijanist Zvjezdan Ružić.

U subotu je tako održan i Festival nordijskog hodanja pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Labina, a koje se na prostoru parka odvija već preko dvije godine uz voditeljstvo Silvije Jakovčić.

Ovog vas vikenda, u subotu 18.lipnja očekuje stand up komedija “Brak, dijete i povremeni seks” Marka Dejanovića koja počinje u 21.00 sat 18.06

Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. Bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoje opservacije o svijetu i sebi…- izjavio je Dejanović. 

Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio ili na ulazu sat vremena prije predstave. 

Facebook event 

U nedjelju, 19.06. zaljubljenici u meditaciju i opuštajuće tonove gongova mogu od 19:00 sati uživati u amfiteatru Dolac u zvučnoj kupci gongovima uz vodstvo Gorana i Latice.

Pozivaju vas da se duboko opustite, revitalizirate i reenergizirate kroz zvukove i vibracije Gongova, Tibetanskih zvučnih zdjela i ostalih instrumenata. Više informacija možete pronaći na linku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još