Dopunska izobrazba o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida u POU Labin

Diopter otvoreno učilište Pula i Pučko otvoreno učilište Labin pozivaju zainteresirane na upis za dopunsku izobrazbu o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida. Temeljem Zakona o održivoj uporabi pesticida( NN 14/2014 i 115/2018), te Pravilnika  o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida svi obveznici izobrazbe koji su završili osnovne module moraju redovito obnavljati znanje kroz DOPUNSKU IZOBRAZBU.

Dopunska izobrazba traje 5 školskih sati. Izobrazbu vode ovlašteni predavači Ministarstva poljoprivrede. Polaznici tijekom izobrazbe polažu ispit koji je sastavni dio dokumentacije polaznika. Nakon uspješno položenog ispita polaznici dobivaju NOVU ISKAZNICU  sa novim rokom trajanja od narednih 5 godina.

Svi polaznici koji su u našem Učilištu završili osnovnu izobrazbu prilažu slijedeće dokumente:

– presliku osobne iskaznice

– presliku Iskaznice o sigurnom rukovanju pesticidima.

Druga dokumentacija dostupna je u postojećoj arhivi.

Ukupni troškovi izobrazbe iznose 140,00 kuna. U troškove su pored nastave uključeni ispit i izrada Iskaznice.

Prijave se primaju na telefon 052 852 133 ili mobitel 091 223 3536 svakim danom od 8.00 do 15.00 sati zaključno s 6. svibnja 2022. Nakon popunjavanja grupe prijavljeni će biti obavješteni o vremenu i lokaciji održavanja izobrazbe. Izobrazba će biti održana u Labinu, a minimalni broj polaznika je 25. U slučaju većeg broja zainteresiranih u mogućnosti smo ponoviti izobrazbu. Ukoliko grupa ne bude popunjena izobrazba se neće održati.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još