Gradonačelnik Glavičić gostovao u emisiji “Studio 4” kod voditelja Petra Vlahova na HRT-u

Gradonačelnik Labin Valter Glavičić danas je gostovao u emisiji „Studio 4“ HRT-a u društvu poznatog voditelja Petra Vlahova. O turizmu, Labinu bez plastike, pitkoj vodi s Učke i mnogim drugim temama je gradonačelnik Labina upoznao gledatelje nacionalne televizije.

„Građani su sjajno reagirali“, rekao je Glavičić u vezi poticanja na ‘Labin bez plastike’, rekavši kako je edukacija i podizanje svjesnosti najvažnija stvar vezana uz to.

Naravno, pričalo se i o transparentnosti proračuna, odnosno projekta u koji su ušli s poduzetnikom Vukom Vukovićem. Pri kraju, Vlahov je upitao Glavičića i da komentira IDS-ove rezultate na minulim lokalnim izborima.

„IDS je i dalje najjača stranka u Istri, ali treba reći da se dogodio određeni podbačaj u određenim sredinama. Nitko ne naglašava pozitivnu reakciju promjena IDS-a, koja se dogodila 2017. godine. Tamo gdje se promjena dogodila na vrijeme, IDS je glatko pobijedio. Dojam je da su ovog puta glasači birali kandidate i rezultate rada. Tamo gdje se promjene dogodilo nisu dogodile na vrijeme, dogodila se situacija iz koje sada moramo izvući pouku. Izbori su jedina prava anketa“, rekao je Glavičić.

Jedna od posljednjih tema bila je i uključivanje mladih u politiku, a onda su zaključili u „revijalnom“ tonu popričavši o finalu EURO-a. „Još se jednom pokazalo da snaga nije u pojedincu, nego u kolektivu“, poručio je Glavičić na kraju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još