I WANT TO STRESS FREE: Ove srijede radionica na temu usamljenosti

Briga o mentalnom zdravlju od početka pandemije pokazala se jednim od većih društvenih izazova. U želji da i ljudima koji nisu u prilici osobno potražiti stručnu pomoć omogućimo priliku za rad na sebi, nastavljamo sa besplatnom zoom radionicom „I want to: stress free“ koju vodi Antonio Mrzlić, mag.psyc. (gest.).

Obavještava se javnost o sljedećoj radionici koja će se održati u srijedu, 6. travnja u 18 sati, a tema je „Usamljenost“.

O temi voditelj radionici kaže: „Više od 40% osoba u svom će životu u jednom trenutku patiti od osjećaja usamljenosti. Mnogi će osjećati sram i stid, te neće o tome pričati. Ova emocionalna povreda ima posljedice po naše psihičko i fizičko zdravlje. Kada se nađemo u začaranom krugu usamljenosti naša percepcija se iskrivljuje, pokušavamo se na razne načine zaštiti i uvlačimo se sve dublje pojačavajući svoju vlastitu izoliranost. Usamljenost se često javlja u prijelazni razdobljima života, a koje korake poduzeti kada zapadnemo u njezine ralje, saznajte u srijedu 6.4. u 18 sati.“

Prijave se vrše putem FB ili IG Crvenog križa Labin, Vibera ili Whatsappa na 098-923-7618 ili putem maila gdcklabin@gmail.com. Link se šalje po prijavi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još