Jednakomjeran razvoj svih dijelova Labina: Kapelica dobiva obnovljenu prometnicu i trgovinu

„Iduće proljeće Kapelica dobiva 3,5 km nove prometnice, novog trotoara, nove rasvjete“, započeo je odgovor Gradonačelnika Glavičića na jučer postavljeno pitanje vijećnice Brune Gobo koju je zanimalo što se namjerava učiniti po pitanju neprilagođene brzine na netom obnovljenoj dionici ceste kroz Kapelicu.

„Problem nije ni u cesti, ni u investiciji, problem je u našim glavama. Nije mi drago da ulažemo skupa sa ŽUC- om preko 11 milijuna kuna, a onda se ponašamo neodgovorno u prometu. Prošli tjedan sastao sam se s upravom Holcima i ako sve bude kako treba na proljeće iduće godine montirala bi se kamera na tu dionicu o trošku Holcima, koji bi pomogao upravo tom donacijom u koordinaciji s Ministarstvom unutarnjih poslova. No, ponovno naglašavam da neće kamera spasiti stvar, stvar je u našim glavama, moramo se svako toliko resetirati“, zaključuje Glavičić.

Vijećnicu Gobo je također zanimalo hoće li se otvoriti trgovina u tom labinskom naselju na što joj je Glavičić potvrdno odgovorio: „Pozitivna vijest u vezi trgovine jest to da je nakon raspisanog natječaja i najpovoljnije ponude od Jedinstva, trgovina pri kraju opremanja i ako sve bude kako treba, otvorenje trgovine bi bilo najizglednije do Božića.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još