Search
Close this search box.

Krenulo javno savjetovanje – Nacrt prijedloga Proračuna Grada Labina za 2024. godinu sa projekcijom za 2025. i 2026. godinu

Nacrt prijedloga Proračuna Grada Labina za 2024. godinu sa projekcijom za 2025. i 2026. godinu sa pripadajućim nacrtima prijedloga programa za 2024. godinu sa projekcijom za 2025. i 2026. godinu na javnom je savjetovanju od 26. listopada 2023. do 27. studenog 2023. godine.

Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: loreta.blaskovic@labin.hr.

Kontakt osoba: Loreta Blašković, pročelnica UO za poslove Gradonačelnika, Gradskog vijeća i opće poslove. Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću.

Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti. Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Više možete pročitati OVDJE.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još