LABIN 2000: Ispunite web anketu i sudjelujte u razvoju održivog prometnog sustava grada Labina

Labin 2000 danas je poslao priopćenje vezano uz projekt izrade Plana održive urbane mobilnosti (eng. Sustainable Urban Mobility Plan, SUMP) kojim će se modelirati održivi promet grada Labina u narednom periodu, a koji je trenutno u tijeku.

Jedna od bitnih odrednica izrade SUMP-a je prikupljanje čim više podataka javnosti, odnosno stanovnika i posjetitelja te su u tu svrhu pripremili online anketu.


Poštovani stanovnici i posjetitelji,

u skladu s pozitivnom europskom i svjetskom praksom Grad Labin pokrenuo je projekt izrade Plana održive urbane mobilnosti (eng. Sustainable Urban Mobility Plan, SUMP). Izradu Plana vodi Zavod za prometno planiranje Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Plan održive urbane mobilnosti Grada Labina predstavljat će strateški dokument iz područja prometa koji će za cilj imati razvoj održivog prometnog sustava te shodno tome povećanje kvalitete života građana i posjetitelja.

Izrada Plana odvijat će se kroz četiri koraka prilikom čega je prvi korak prikupljanje informacija o postojećem stanju prometnog sustava grada Labina, tj. postojećim i potencijalnim problemima. U sklopu analize postojećeg stanja također se provodi i anketa stanovnika o svakodnevnim navikama putovanja te postojećim prometnim problemima u gradu. Prilikom toga nam je Vaše mišljenje kao aktivnog korisnika prometnog sustava jako važno te Vas molimo da izdvojite minutu Vašeg vremena i ispunite sljedeću anketu o postojećem stanju prometnog sustava grada Labina:

ANKETA

Zahvaljujemo,

Grad Labin

Labin 2000 d.o.o.

Fakultet prometnih znanosti Zagreb

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još