Labin i Manzano surađuju punih 40 godina, konekcija je sve jača!

Gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić sa suradnicama, predsjednicom Gradskog vijeća Grada Labina Eni Modrušan te pročelnicom Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju, Anamarijom Lukšić održao je prijem i radni sastanak s predstavnicima talijanskog grada Manzana s kojima Grad Labin već dugi niz godina surađuje, a jedan je i od pobratimljenih gradova s Labinom.

Delegaciju Manzana činili su gradonačelnik Manzana Piero Furlani, član paritetne komisije Manzano – Labin,  Federico Mansutti te gradske pročelnice nadležne za kulturu i društvene djelatnosti.

Povijest odnosa Labina i Manzana seže već daleko u povijest, te suradnja traje čak četrdeset i jednu godinu, odnosno od već davne 1981.

Uz razgovore o budućim zajedničkim projektima, istaknuto je kako su zbog objektivnih okolnosti i pojave pandemije, određeni planovi obilježavanja prošlogodišnjeg jubileja od četrdeset godina stali, te u narednom periodu slijedi nastavak suradnje i zanimljivi zajednički projekti i događanja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još