Men Sana otvorila raspravu: “Ku bite oteli co poboljšat, storite craft cestu za Kosi ili tehnički va Labine truck festival”

Popularna „Men sana i Lamperia Istriana“, stranica na društvenoj mreži Facebook koju prati više od osam i pol tisuća ljudi, danas je objavila duhoviti osvrt na pojedine manifestacije, ali osim smijeha, izazvala je i rasprave diljem društvenih mreža i Labina.

„Bira je svetla, gazirana, lagano gorka, more bit tocena more u boci, dobre su i limenki, delana je va pivovare i va bariće košto od 15-20 kun, hamburger ima tonku pljeskavicu, cuda ajvara, kecapa, senfa i majonezi, malo salote, kukumori ostalo po zelje, ji se spred fast fooda ili na zidice anke na klupice va parke, robi ti cuda salveti as se sa poseres dok jis, kušto od 25-30 kun. Te dve stvora su dobre takove kakove su, ne robi hi kambjivat, drugoslje zvat, poboljsavat, delat festivali zonjeh, nerobiju kostat 3 puti vise as su dobre takove kakove su i to in je cijena.

Ku bite oteli co poboljsat storite craft cestu za kosi ili tehnicki va labine truck festival. Tu je mesta za napredak koliko ces.“

Slažete li se sa „Men sanom“ – jesu li burgeri i bira „najbolji što mogu biti“ ili su u pravu organizatori manifestacija koje ih pokušavaju učiniti još primamljivijim?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još