NOVO OTVORENO PISMO | Daniel Mohorović se nastavlja javno zafrkavati s gafovima premijera

Nekadašnji gradski vijećnik, a danas ‘samo’ srednjoškolski profesor i naš kolumnist Daniel Mohorović nastavlja „packati“ lik i djelo aktualnog premijera Andreja Plenkovića koji mu, budimo realni, često i daje povoda.

Danas mu je poslao novo „otvoreno pismo“:

„Dragi Andrej,

danas, na Dan antifašističke borbe, koji je uveden odlukom Titovog partizana, Titovog generala, prvog predsjednika HDZ-a i prvog predsjednika Republike Hrvatske, prvi si put posjetio Brezovicu. Prije govora Zoran ti je prvi dao ruku, a ti si ostao sjediti (veleeuropski bonton!), nevoljko pružajući  desnu ruku.

– Što je Plenki, jesi li glasao za mene – rekao je Zoran, vjerojatno aludirajući na svoju nedavnu izjavu da si ti, dragi Andrej, ”sigurno na nekim izborima glasao za njega”.

– E moj Zoki, ruka bi mi usahla da sam za tebe glasao- uzvratio si dragi Andrej, nakon čega si iz džepa izvadio vlažnu maramicu i obrisao ruke.

Kad bi se sve loše što je (u)činjeno u prošlosti moglo izbrisati samo jednom, običnom malom, doduše vlažnom maramicom.

SF – SN, Tvoj Daniel, 22.6.2021“, stoji u objavi.

pročitajte još