PODIJELI I UKLJUČI SE | Ovog prosinca s nama pozitivu šire Pizzeria Pineta Labin, Autoservis Boyski Potpićan, La Tienda i Vina Baćac!

Portal Labinska Komuna već drugu godinu zaredom provodi prosinačku marketinško-humanitarnu akciju u kojoj se trudimo da sve tri strane budu na valu pozitive koji nam je tako nužan.

Ove godine su nam se pridružili sljedeći poduzetnici s Labinštine: Pizzeria Pineta Labin, Autoservis Boyski Potpićan, La Tienda i Vina Baćac. Veoma smo zadovoljni što smo uspjeli u tako kratkom roku animirati gospodarstvenike u uključivanje u ovu, nadajmo se svima, hvalevrijednu akciju.

No, pozitivu možete širiti i Vi. Prije konačnog obračuna, ćemo dodati kunu za svako dijeljenje / shareanje ovog članka na Facebooku! Zbog toga, uključite se s nama kako bi dvije vrijedne udruge s područja Grada Labina, Crveni križ i Udruga Fenix za zaštitu životinja dobile što više sredstava. Naravno, donirani iznosi će biti javno obznanjeni.

Još jedanput se zahvaljujemo poduzetnicima koji sudjeluju u ovoj akciji, a ovog prosinca ćemo ih posjetiti pa napraviti i priče o njima – zaslužili su!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još