Poziv za volontere – MTB maraton Helter Skelter

MTB Maraton Helter Skelter održava se 7. svibnja sa startom i ciljem u Rapcu. Maraton je organizacijski vrlo zahtjevan te imamo potrebu za uključenjem volontera.

Ako ste sportskog duha i timski ste igrač, te želite doživjeti jedan dan pun adrenalina i izazova u prekrasnom Rapcu i Labinu, pridružite nam se kao dio organizacijske ekipe – pozivaju organizatori ovogodišnjeg izdanja maratona te ga prenosimo u cijelosti.

Opis posla:

Posao će se obavljati ili na prometnicama/raskrižjima ili u race village-u ili na feed zonama. Osoblje raspoređeno na neke od tih točaka radit će:

  1. Na prometnicama – na većini njih odrađuje se signalizacija odnosno usmjeravanje natjecatelja koji prolaze u određeni smjer. Na ključnim raskrižjima gdje je potrebno usmjeravati i regulirati promet osoblje će pomagati organizatorima koji su osposobljeni za taj dio.
  2. U race village-u – Osoblje pomaže prilikom prijava natjecatelja pri izdavanju startnih paketa, pomaže u priručnim poslovima pakiranja i svim manjim operativnim zadacima prema inputu organizatora.
  3. Feed zone i waterpointovi – osoblje priprema i odrađuje feed zone koje se sastoje od opreme i okrijepe za natjecatelje (voće, voda, sokovi i sl.). Natjecateljima u prolasku dodaju što god im od toga treba.

Mjesto & radno vrijeme:

Zbirno mjesto bit će definirano nekoliko dana prije same utrke te ćete o tome i o svim ostalim detaljima biti obaviješteni putem maila. Event traje od 7 do 17 h stoga će volonteri biti potrebni u tom periodu. Vrijeme rada volontera nije od samog početka do samog kraja (ovisno o poziciji na kojoj voloter bude smješten)

Nudimo vam :

Svatko tko radi na ovim poslovima dobit će 200,00 kn netto isplaćeno u gotovini odmah nakon utrke, obrok, voda i paket za Crew (majica u kojoj radi, kabanica, fućka – sve to ostaje u vlasništvu). Pojedinac potpisuje s organizatorom ugovor o volontiranju (zakonska obaveza).

Kontakt :

Molimo sve zainteresirane da se jave na broj: 092 3559 666 ili na e-mail: sblazevic2@gmail.com

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još