Radovi na Kapelici odgođeni za nedjelju zbog lošeg vremena

Županijska uprava za ceste obavještava da se radovi na Županijskoj cesti kroz Kapelicu („kod Morčaki“) najavljeni za sutra, subotu 27. studenog odgađaju zbog najave lošeg vremena.

Radovi će se izvršiti u nedjelju, 28. studenog po prvotno planiranoj satnici, od od 8:30 sati do 15:00 sati kada će za sav promet bit zatvorena dionica županijske ceste ŽC 5103 kroz naselje Kapelica, točnije na dijelu „kod Morčaki“ gdje su radovi na izgradnji nogostupa i obnovi kolnika u tijeku te će se vršiti polaganje asfalta.

Ukoliko vremenske prilike budu nepovoljne, radovi se odgađaju. Mole se građani za razumijevanje i da taj dan koriste obilazni pravac Stari grad – Salakovci – Kapelica.

Građane u dijelu naselja Kapelica uz spomenutu dionicu koja će se asfaltirati i gdje ne postoji mogućnost korištenja internih prometnica i drugih pravaca pristupa, posebno molimo da svoje aktivnosti prilagode terminu zatvaranja ceste te da se u slučaju hitnoće tijekom perioda zatvaranja ceste obrate neposredno odgovornim osobama na gradilištu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još