Udruga Mendula pokrenula novu humanitarnu akciju za Reu Martić – evo kako se možete uključiti u „Potvrdimo humanost za Reu“

Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina 12.travnja 2022. g. pokrenula je 21. po redu Humanitarnu akciju pod nazivom „POTVRDIMO HUMANOST ZA REU“ odobrenu od Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije Rješenjem KLASA: UP/I-550-01/22-01/05; URBROJ: 2163-06/13-22-23., pod evidencijskom oznakom: IŽ-HA/LO-21-5, a namijenjena je Rei Martić iz Labina, mladoj 34-godišnjoj ženi i majci malodobnog djeteta kojoj je prije desetak godina dijagnosticirana multipla skleroza.

Nakon uspješno provedene Humanitarne akcije „Darujmo nadu Rei“ u kojoj su prikupljena financijska sredstava za Reino liječenje, Rea je završila ciklus od 30 terapija.

Navedene terapije poboljšale su Reino kliničko stanje tako da Rea bilježi napredak u zdravstvenom stanju.

Kako je od strane privatne neurološke ordinacije mr.sc.dr. Maje Roje Novak preporučen nastavak još jednog ciklusa od 30 terapija, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ pokreće ovu akciju u nadi da će se kao i do sada odazvati svi ljudi dobre volje, kako bi doprinijeli da i ova akcija bude uspješna.

Udruga žena „Mendula“ planira za vrijeme trajanja Humanitarne akcije do 30.lipnja 2022.g. provesti niz aktivnosti u svrhu prikupljanja donacija o čemu će javnost pravovremeno biti obaviještena.

Isto tako mole Vas da u skladu s vlastitom procjenom i mogućnošću, financijski poduprete humanitarnu akciju uplatom na račun Posebne namjene koji je za provođenje akcije otvoren pri OTP banci d.d Poslovnica Labin:

IBAN HR1524070001500016707
BIC (SVIFT ) code: OTPVHR2X
S naznakom „Potvrdimo humanost za Reu“

Sve gotovinske uplate donacija u OTP banci Poslovnica Labin oslobođene su plaćanja naknade na čemu zahvaljujemo Poslovnici OTP banke u Labinu.

Što reći na kraju nego potvrdimo humanost za Reu što je glavni moto i naziv ove humanitarne akcije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još