Udruga Mendula ovog vikenda na četiri lokacije prikuplja donacije za mamograf – evo gdje se možete uključiti

Pod pokroviteljstvom Grada Labina, Općine Sveta Nedelja, Općine Pićan, Općine Kršan i Općine Raša, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina ovog vikenda, u sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf”, organizira i sudjeluje na čak četiri događanja.

Članice Udruge “Mendula“ u subotu ujutro, 26. studenoga, od 9 do 11 sati na Trgu Labinskih rudara, nudit će prigodne blagdanske aranžmane i druge ručne radove izrađene na kreativnoj radionici „Kreiraj i volontiraj“ koju organizira Udruga „Mendula“.

Istoga dana, u Sv. Katarini od 17:30 sati nadalje, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula”, uz potporu Općine Pićan, sudjeluje i na “Smotri maslinovog ulja istočne Istre”. Očekuju vas brojne edukacije i degustacije, bogat kulturno-umjetnički program te hrana i piće po promotivnim donacijskim cijenama.

Zahvaljujući pozivu organizatora, u subotu od 18 sati, članice Udruge “Mendula” sudjelovat će s donacijskom kutijom na „Smotri folklora i kulturnog stvaralaštva“ koja se održava u sportskoj dvorani u Labinu.

Udruga “Mendula” s donacijskom kutijom sudjelovat će i u nedjelju, 27. studenoga u sportskoj dvorani Labin gdje će se održati gledanje prijenosa nogometne utakmice, a nakon toga i rukometna utakmica ŻRK Rudar i Š.R. Karlovac. Pozivamo vas da svojim dolaskom i donacijama podržite ovu zajedničku i vrijednu humanitarnu akciju na dobrobit svih žena Labinštine.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još