Ustavni sud pokrenuo procjenu ustavnosti Uredbe o uslužnim područjima – ostaje upitno hoće li se labinski vodovod spojiti s pulskim!?

Spajanje labinskog Vodovoda s onim pulskim ‘potrošilo’ je dosad podosta novinarske ‘tinte’, a čini se kako tu još uvijek stvar nije gotova. Objelodanio je to jučer i gradonačelnik Labina Valter Glavičić poručivši sljedeće:

„Još jedna odluka Vlade za koju se od početka tvrdilo da je sve samo ne pravedna i kvalitetna dobiva svoj epilog. Ustavni sud pokrenuo je procjenu ustavnosti Uredbe o uslužnim područjima, odnosno ovim potezom do daljnjega je obustavljeno spajanje isporučitelja vodnih usluga. Samim time, bez obzira na ishod ove ocjene ustavnosti, jasno je kako u cijeloj priči nije sve 100% čisto. Ono što je najvažnije, ovime se prekida i postupak spajanja Vodovoda Labin s onim pulskim! Bez ikakve želje za proricanjem budućnosti, no ipak, čini se kao još jedan krivi korak koji je donio više problema i izgubljenog vremena bez ikakve koristi za građane“, poručio je Glavičić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još