Wine & music night pravi hit – Labin dobio novo mjesto za provod u ljetnim noćima

Jučer, 26. kolovoza, u Parku hrvatskih branitelja održan je drugi po redu Wine & music night. Prvu je ediciju nešto ranije, u srpnju, pohodio sasvim pristojan broj ljudi, no jučerašnji je događaj ipak brojio puno više posjetitelja. A kako i ne bi, za promotivnih 50 kuna mogao se degustirati velik broj vrhunskih vina vinara Labinštine, kao i lokalno labinsko pivo. Dobar se glas izgleda pročuo, a ovog je puta bilo moguće nešto i prezalogajiti, za što je bio zaslužan Žminjski škartoc koji je fino hranio domaćim proizvodima između degustiranja.

Jednu od posljednjih ljetnih večeri ove sezone za apsolutni su doživljaj upotpunile dekoracije, ambijentalna rasvjeta, ali i glazba Surfers de Lounge koji su kompletno obavili Park hrvatskih branitelja.

Možda još uvijek pod dojmom, ali pohvale idu organizatorima, jer pravo su osvježenje novi sadržaji na nekim do sada nepoznatim lokacijama. Tekst završavamo uz želju da ovakvih događaja bude i više, i možda da ne budu nužno vezani samo uz najtoplije godišnje doba. Vino može biti i kuhano, između ostalog, ali i u formi istarske supe. (smijeh)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još