Od svojih osmaša oprostila se i OŠ Ivo Lola Ribar

U petak, 02. srpnja od svoje ovogodišnje generacije osmaša oprostili su se i djelatnici Osnovne škole Ivo Lola Ribar u Labinu.

Prigodnim su se osmaši programom zahvalili svim učiteljima, ravnatelju i ostalim djelatnicima škole koji su ih pratili ovih osam godina školovanja. Ravnatelj im je zahvalio na trudu koji su pokazali u ovih osam godina i poželio im sreću u srednjoj školi.

Osmislili su stihove o svojim razredima, pokazali svoje pjevačke vještine, razveselili nas pjesmom na harmonici i gitari, stihovima Pabla Nerude podsjetili nas kako baš nikada ne smijemo propustiti živjeti svoj život.

Na kraju su sve prisutne razveselili otpjevavši zajedno pjesmu Uhvati ritam. Ravnatelj je nagradio i one najuspješnije za odlične rezultate rada, a to su: Zara Golja, Annika Marić, Nicolleta Milevoj, Erin Mohorović, Gabriel Banišić, Tonia Gudek, Erika Mileta, Filip Muškardin, Aurora Paliska, Marin Santro, Zara Stojić, Viktoria Višković i Patrik Vozila.

„Veliko HVALA svim učiteljicama razredne nastave i produženog boravka, ostalim učiteljima koji su pratili ovu generaciju, a pogotovo razrednicama Katiji  Tefik-Baćac i Ani Durbić Malinarić koje su ih pratile ove četiri godine. Dragi osmaši, nikada vas nećemo zaboraviti. Sretno!“, poručeno je iz OŠ Ivo Lola Ribar.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još