OŠ Ivo Lola Ribar proslavila 77. rođendan!

U ponedjeljak, 9.svibnja, Osnovna škola „Ivo Lola Ribar“ Labin obilježila je svoju 77. obljetnicu. Bila je to prilika da nakon dvije godine virtualnog obilježavanja, škola pripremi prigodan program i aktivnosti uživo za svoje učenike.

U jutarnjim satima učenici su u svojim razrednim odjelima u matičnoj i područnim školama predstavljali svoje vještine i talente kako bi pokazali u čemu uistinu uživaju i u čemu su dobri, na što je škola ove godine posebno stavila naglasak.

Bile su organizirane i utakmice na školskom igralištu, piknik na produženom boravku, a za 60 učenika sedmih i osmih razreda održan je kviz znanja po uzoru na popularne pub kvizove. Aktivnosti su se nastavile kroz svečanu priredbu u kojoj je naglasak bio na davanje priznanja učenicima i djelatnicima škole koji su se posebno istaknuli na smotrama te županijskim i državnim natjecanjima.

Ravnatelj škole, Miro Alilović, rekao je kako je ove godine posebno ponosan na svoje učenike i djelatnike koji su bez obzira na teške okolnosti i dugotrajnu online nastavu uspjeli zadržati visoku motiviranost za rad i postizanje izvrsnih rezultata na svim razinama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još