PREKRASNO | OŠ Ivo Lola Ribar i ove godine darivali štićenike lovranskog Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić”

Osnovna škola Ivo Lola Ribar već godinama daruje u prosincu svoje vršnjake, štićenike Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ u Lovranu. Prekrasnu priču opisali su i na svojim stranicama:

„Više i ne brojimo godine koliko  dugo naši učenici sa svojim roditeljima od srca daruju štićenike Dječjega doma “Ivana Brlić-Mažuranić” u Lovranu. Ovisno o njihovim potrebama, uvijek se tu nesebično puno toga prikupi, a šarene vrećice i zavežljajčići u četvrtak, 9. prosinca još su jednom krenuli prema svome odredištu, za što je bila zadužena naša družina koju su sačinjavali: pedagoginja Škole Ester Stemberger, kućni majstor Goran Vidas, učiteljice Olivera Vranić i Jangela Sušac-Budimir te vrijedni osmaši Nina Belušić, Roko Franković i Ema Osmić.

U Domu su nas lijepo i toplo, kao i uvijek dosad, dočekali ravnateljica Suzana Mravinac s nekolicinom djelatnika i štićenika Doma. Družili smo se kratko, ali jako ugodno i u veselom raspoloženju, a ravnateljica je u ime štićenika Doma zahvalila učenicima i roditeljima naše škole što su još jednom pokazali kako veliko srce imaju.

Na kraju, jer kako čujemo, imaju strastvene male i velike nogometaše u dovoljnom broju za čitavu jednu ekipu, dogovorili smo, čim to prilike dopuste, jednu pravu, vatrenu utakmicu s našim nogometašima.

Rastali smo se uz već tradicionalno: “Vidimo se opet ubrzo! Hvala svima na vašoj dobroti“, poručili su iz OŠ Ivo Lola Ribar.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još