U Gradskoj knjižnici Labin obilježena još jedna “Noć knjige”

Gradska knjižnica Labin i ove je godine bogatim programom i s pregršt kulturnih sadržaja obilježila Noć knjige, jednu od najmasovnijih manifestacija koja potiče čitanje i koja je posvećena knjizi.

Od 22. do 25. travnja naša je knjižnica bila mjesto zanimljivih književnih susreta, druženja i razgovora s najtraženijim domaćim autorima. Ugostili smo i pobliže upoznali Velimira Grgića, Nevena Kepeskog, Augustu Benčić Ivančin, pjevali smo i osjećali glazbu s mješovitim pjevačkim zborom Cantus PoPuli, čitali smo i stvarali s djecom i njihovim roditeljima na edukativno-kreativnoj radionici, priredili smo akcijsku prodaju knjiga po simboličnim cijenama i na taj način „udomili“ poveći broj rashodovanih knjiga.

Produženi vikend posvećen knjizi zaokružili smo veselim susretom i druženjem s mladim autorima, sudionicima 1. natječaja za dječju kratku priču „PIKUN“ i književnicom za djecu i mlade Tatjanom Pokrajac-Papucci.

Zahvaljujemo svima koji su bili dijelom još jedne naše priče u Noći knjige, a dašak atmosfere donosimo u videu koji smo pripremili i koji je dostupan na sljedećem linku:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još