U ponedjeljak upisi u prvi razred SŠMB

U Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu  iskazan je veliki interes učenika za sve programe i zanimanja koja škola nudi, što je vidljivo prema velikom broju prijavljenih kandidata za upis u prvi razred srednje škole u ljetnom upisnom roku.

Najveći interes prema broju prijavljenih je za četverogodišnje strukovne programe za zanimanja ekonomist i elektrotehničar,  te za trogodišnje strukovne programe u zanimanjima  elektromehaničar i instalater-monter,  za koja se očekuje da će biti popunjeni već u ljetnom upisnom roku, dok se za zanimanja u trogodišnjem programu ugostiteljstva konobar i kuhar te  u programu opće gimnazije i jezične gimnazije  očekuje da će ostati slobodnih mjesta za jesenski upisni rok.

Učenici KOJI SU STEKLI PRAVO UPISA u Srednju školu Mate Blažine Labin, uz obavezno prisustvo jednog roditelja/skrbnika, dostavljaju potpisane dokumente u školu koji služe kao uvjet za upis u prvi razred u ponedjeljak 12.7.2021.  prema slijedećem rasporedu:

Vrijeme    Program/zanimanje

8,00    –    opća gimnazija, jezična gimnazija
9,00    –    ekonomija, elektrotehnika
10,00  –    kuhar, konobar, instalater-monter, elektromehaničar

Obrasci koje treba ispuniti i predati Povjerenstvu za primanje upisne dokumentacije:

E-upisnica (isprintana iz aplikacije e-upisi)

Liječničko uvjerenje prema uvjetima Natječaja

Napomena: ostala potrebna dokumentacija prema Natječaju donosi se u slučaju ostvarivanja prava izravnog upisa ili dodatnih bodova prema posebnim elementima vrednovanja.
Uz gore navedenu upisnu dokumentaciju dostaviti popunjene  i isprintane obrasce sa mrežnih stranica Škole www.ssmb.hr:
1.    Obrazac SŠMB – novi
2.    Privola roditelja/zakonskog zastupnika u svrhu obrade osobnih podataka
3.    Obrazac OSIGURANJE UČENIKA – izjava roditelja prilikom upisa u prvi razred
4.    Obrazac SUGLASNOST ZA E-DNEVNIK

Zbog epidemioloških uvjeta dostava upisne dokumentacije za programe: OPĆA GIMNAZIJA, EKONOMIJA, KUHAR, KONOBAR obavit će se u ŠKOLSKOM RESTORANU (ULAZ 2 sa ulice) poštujući epidemiološke mjere.

Dostava upisne dokumentacije za programe: JEZIČNU GIMNAZIJU, ELEKTROTEHNIKU, ELEKTROMEHANIČAR, INSTALATER-MONTER obavit će se u UČENIČKOM DNEVNOM BORAVKU (ULAZ 1 sa školskog dvorišta), poštujući epidemiološke mjere.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još