Search
Close this search box.

Za upise u labinsku srednju školu ostalo deset gimnazijskih mjesta i 12 u strukovnim smjerovima

U ljetnom upisnom roku u  Srednjoj školi Mate Blažine Labin iskazan je veliki interes učenika za sve programe i zanimanja koja škola nudi, pa su u četverogodišnjim strukovnim programima za zanimanja ekonomist i elektrotehničar i u trogodišnjim strukovnim zanimanjima elektromehaničar i instalater-monter popunjena sva mjesta prema planu upisa.

U programu opće gimnazije od planiranih 24 učenika, upisano je 20 učenika, pa je za jesenski rok ostalo još 4 slobodna mjesta, dok je u jezičnoj gimnaziji od planiranih 24 učenika upisano 18 učenika, te je ostalo 6 slobodnih mjesta.

U trogodišnjim strukovnim programima ostalo je 7 slobodnih mjesta u zanimanju konobar, a u zanimanju kuhar još 5 slobodna mjesta. Od planiranih 143 učenika, ukupno je upisano 121 učenik, te je za jesenski rok ostalo još 22 slobodna mjesta.

Početak prijava u sustav i prijava obrazovnih programa u kojima je ostalo slobodnih mjesta u jesenskom roku je 21.8.2021., a  završetak prijava obrazovnih programa je 26. 8.2021. Objava konačnih ljestvica poretka je 28.8.2021., a dostava dokumentacije koji su uvjet za upis u određeni program u srednju školu je 30.8.2021.

Zahvaljujemo učenicima i roditeljima koji su nam ukazali povjerenje i odabrali našu školu za daljnje školovanje! Čestitamo im na upisu i želimo puno uspjeha! Sada se dobro odmorite. Vidimo se najesen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još