VIDEO I FOTO | Svečano otvoreno sportsko igralište – Čepić sada ponovno ima mjesto druženja mladih i starijih, nade i dobrog raspoloženja!

Danas je nakon skoro godinu dana izrade dokumentacije, planiranja te izgradnje i službeno otvoreno dječje sportsko i školsko igralište u Čepiću. Od početka izrade, pa do danas, uloženo je preko 850.000,00 kn.

Posebno treba zahvaliti svim mještanima Čepića koji su svojim angažmanom svih ovih mjeseci pratili ove radove, a jedan velik zasluga pripada upravo njima zato što su i sami izvodili radove. Načelnik Roman Carić je u svom govoru rekao kako je posebno ponosan i zahvalan na činjenicu da su mještani vlastitim angažmanom skupili preko 100.000,00 kn, što u novčanim donacijama, što u donaciji robe.

U sklopu ovog projekta, nije obnovljeno samo sportsko igralište, već je i obnovljeno dječje igralište koje je opremljeno dodatnim sadržajima, uređen je okoliš te prilazi.

„Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom projektu, izvođačima radova, arhitektu Omaru Pogorovcu, nadzornom inženjeru Ediju Boškailu, ravnateljici osnovne škole Ivan Goran Kovačić gđi. Mireli Vidak te velika zahvala svim mještanima i donatorima“, poručio je pomalo emotivni Roman Carić koji je onda pristupio dodjeli nagrade Ljubomiru Viliću.

Za one rijetke koji ne znaju, Ljubomir Vilić je profesor Tjelesne i zdravstvene kulture (TZK) u Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić u Čepiću te mu je današnji dan bio posljednji radni u životu. Profesor Ljubo odlazi u zasluženu mirovinu, a tijekom dugog pljeska okupljenima se „osjetila knedla u grlu“.

Nakon predstave i zabavnog programa u kojem su sudjelovali učenici OŠ Ivan Goran Kovačić iz Čepića, simbolično, igralište su otvorili David Licul, dječak koji je prije godinu dana pisao pismo načelniku Cariću u vezi obnove igrališta u Čepiću, te načelnik Carić. Nakon otvaranja na teren su izašli nešto stariji malonogometaši jer je započeo ovogodišnji Čepljonski kup na kojem nastupa osam momčadi-zaseoka iz Čepića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još