Search
Close this search box.

Udruga “Agropićan” vrši popis nabave višegodišnjeg sadnog materijala

Udrug Agropićan i njen novi predsjednik Stefan Šestan pozvala je svoje članove kako bi se upisali na popis nabave višegodišnjeg sadnog materijala za 2024. godinu.

Popis će se vršiti od 05. do 25. veljače 2024.g. kod tajnika udruge na broj telefona 099 497 2516 (Igor Lukež), kod predsjednika na broj telefona 092 164 7191 (Stefan Šestan), u Viber grupi “Udruga Agropićan” ili na mail: agropican@gmail.com.

Zbog ograničenih sredstava u proračunu, naknadne narudžbe se ne primaju. U slučaju nemogućnosti podmirenja od 33% cijene postotak sufinanciranja će se smanjiti u toj mjeri koliko je potrebno da bi se zadovoljile potrebe svih članova.

Uvjet sufinanciranja je da se nasadi sade na području Općine Pićan te da član, čiji se nasadi sufinanciraju, dopušta kontrolu navedenog, prije i nakon sadnje. Za navedeno je potrebno priložiti broj katastarske čestice i naziv katastarske općine.

Ukoliko se naknadno ustanovi da sufinancirani nasadi nisu u Općini Pićan, član mora vratiti sufinancirana sredstva i neće imati pravo na sufinanciranje naredne tri godine.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još