Search
Close this search box.

Udruga žena “Mendula” iz Nedešćine i ovog vikenda u punom pogonu – blizu smo fiksnog mamografa!

Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina, u sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf”, nastavlja sa sudjelovanjem na brojnim događajima tijekom prosinca.

Ovu zajedničku akciju, koju Udruga “Mendula” provodi pod pokroviteljstvom Grada Labin, Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša, odrađujemo sa velikom energijom i odlučnošću da se čim prije sakupe potrebna sredstva za nabavu fiksnog mamografa za labinsku ispostavu Doma zdravlja.

Tradicionalno u predblagdanskom ozračju, i ove godine, sudjelujemo na “Labinskoj Božićnoj bajci”, koju organizira Turistička zajednica Grada Labin u partnerstvu s Gradom Labin i uz podršku labinskih javnih poduzeća “1. Maj”, Vodovod Labin, Labin 2000 i Labin stan.

Članice Udruge „Mendula“  u subotu, 17.12. i nedjelju, 18.12. održavaju humanitarnu prodaju fritula, kuhanog vina, čaja i kakaa. U nedjelju, 18. prosinca, tijekom cijele večeri provodi se i tradicionalna božićna humanitarna lutrija čiji će prihod biti namijenjen nabavi mamografa. U subotu, 17. prosinca Udruga “Mendula”, uz “Labinsku Božićnu bajku”, sudjeluje na još dva velika i značajna događaja u Nedešćini i Pićnu.

Na drugom dijelu „Adventa u Svetoj Nedelji“, u organizaciji Općine Sveta Nedelja i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja, u subotu od 18 sati nastavljamo s humanitarnom prodajom fritula, kuhanog vina, čaja i kakaa. I ovog puta, od 17:30 do 19 sati, s nama je Noel Miletić iz Dual Photography-Stories by Noel sa svojim blagdanskim fotografiranje čiji će prihod biti namijenjen za nabavu mamografa.

Udruga „Mendula” se zahvalno odazvala i pozivu Općine Pićan da s humanitarnom ponudom fritula, čaja, kakaa i punča sudjeluje i na njihovom “Mini Adventu”, koji se održava u subotu, 17. prosinca, od 18:30 sati u Sv. Katarini. Pozivamo vas da nas posjetite i zabavite u krugu vaših najmilijih i najdražih. Učinimo dobro djelo i veselimo se zajedno.

U ovo vrijeme darivanja i ljubavi poklonimo svim našim ženama Labinštine zajednički dar – fiksni mamograf!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još