Velike pohvale za komunalno društvo 1. Maj, ali Vidić dodatno istaknuo: “Ulaz u mjesno groblje je ruglo”

Na jučerašnjoj Sjednici Općinskog vijeća Općine Sveta Nedelja „otvorilo“ se sa izvješćem o poslovanju Trgovačkog društva 1. MAJ d.o.o. Labin za 2021. godinu kojeg je prezentirao direktor Donald Blašković te je nakon prezentacije od svih vijećnika dobio prešutno odobravanje, ali i verbalne pohvale.

Kako i ne bi, kad je 1. Maj u prošloj godini ostvario dobit više od 147 tisuća kuna, što je gotovo 60 tisuća kuna više od plana. Tijekom te 2021. godine, jedno od ostvarenih ciljeva i projekata bilo je i proširenje groblja Nedešćina gdje je uređeno dodatnih 89 ukopnih mjesta u tri reda te dodatnih 25 grobnica.

Donald Blašković, Irene Franković i Andrea Rajković

Nakon Blaškovićevog izlaganja kojeg je naglašeno pohvalio, vijećnik Milenko Vidić imao je opservaciju kako je „ulaz u mjesno groblje ruglo“ te kako bi se trebalo po tom pitanju nešto poduzeti. Direktor Blašković zahvalio se na pohvalama i naglasio važnost svih djelatnika 1. Maja za te pohvale, a onda rekao kako je troškovnik za uređenje ulaza u groblje bio 60 tisuća kuna prije skoka cijena i inflacije te kako je sad sigurno 40% više.

Međutim, složio se kako je ta investicija potrebna u budućem razdoblju te kako se nada da će uskoro s Općinom Sveta Nedjelja ući u taj projekt.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još