WINE & GOURMET DAY | Općina Sveta Nedelja ove subote ponovno postaje raj za gurmane i ljubitelje vina

Ove subote, 18. lipnja 2022. TZ Općine Sveta Nedelja poziva vas u njihovu prelijepu općinu, jer se sprema još jedno otvorenje turističke sezone pod nazivom “Wine & Gourmet day”.

Naši agroturizmi Cerovac, Giovanna Allegra i Kaštel Pineta su se potrudili da Vam kuhanje ne predstavlja nikakav problem, jer će upravo oni kuhati za Vas ukusne istarske specijalitete.

Ukusne menije koji se nalaze u privitku rezervirajte na vrijeme i uz obaveznu prethodnu najavu u terminima koji su objavljeni na web stranici Turističke zajednice Općine Sveta Nedjelja

WINE & GOURMET DAY

Prilikom najave rezervacije za 18.6.2022.  kod agroturizama, očekuje vas simpatično iznenađenje po rezervaciji.

Za sve ljubitelje vrhunskih vina,  vinari Nedešćine, vina Fuhtar, vina Matiška i vina Romeo, koji Vam nude sorte malvazija istarska, teran, muškat žuti, rose, refošk i ostalo, 18. lipnja 2022. biti će otvoreni za Vas od 17.00 do 24.00 sata.

Prodaja čaša biti će moguća kod svakog vinara po cijeni od 50,00 kn i sa tom istom kupljenom čašom koja vrijedi za jednu osobu možete degustirati vina svih troje vinara.

Za veselu atmosferu kod vinara pobrinuti će se Frula band. Kod svih suučesnika manifestacije (vinara i agroturizama) biti će donacijska kutija kojom će se prikupljati donacije za humanitarnu akciju “Svi za Davida” koju provodi Udruga žena Sv. Nedelja “Mendula” Nedešćina.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još