U sklopu Parka skulptura Dubrova postavljen ‘foto point’

Turistička zajednica Općine Sveta Nedelja osigurala je sredstva za poboljšanje turističkih sadržaja kojima je osmišljen i nedavno postavljen foto point u Parku skulptura Dubrova.

Svim posjetiteljima Parka omogućeno je tako stvaranje uspomena na lokaciji kraj dionice Bijele ceste Oranica Josipa Diminića iza koje se proteže pogled na desetak skulptura renomiranih autora poput Vjenceslava Richtera, Peruška Bogdanića ili pak Miroslava Šuteja. Dizajn potpisuje duo Klaudia Barbić i Ana Tavić koji se naslanja na dosadašnju gradnju brenda Parka skulptura Dubrova, a izvedbu Idea futura.

“Zadovoljni smo što možemo pozvati naše građane i naše goste u Park skulptura Dubrova, jedinstveni prostor kojeg imamo, da ga otkrivaju, istražuju i dožive u pravom smislu riječi. Fotopoint je jedan od načina na koji možete zabilježiti uspomene iz Parka. Već brojimo posjetitelje koji su to učinili, što dokazuje da se Park koristi i u zimskim mjesecima”, izjavila je Irene Franković, načelnica Općine.

“Park skulptura Dubrova jedinstveno je mjesto i značajno u umjetničkom i okolišnom smislu, ono je oaza sklada prirode i umjetnosti i svaka nadogradnja u smislu poboljšanja Parka kao i njegove primjerene promocije nama je značajna. Zahvaljujemo se Turističkoj zajednici i Općini na suradnji”, rekla je Renata Kiršić, predsjednica Udruge. Pozivamo vas da ove zimske dane okupane suncem provedete na Dubrovi!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još